Budapesti Korai Fejlesztő Központ online állapotfelmérési lehetőséget biztosít

 

Budapesti Korai Fejlesztő Központ

Aggodalmak merültek fel Önben azzal kapcsolatban, hogy csecsemője nem fejlődik jól? Úgy látja, hogy mozgásfejlődése nem halad megfelelő ütemben? Korábban jött a világra, esetelg a szülés során komplikációk léptek fel? Ezer kérdése lenne a táplálkozással, alvással, mindennapokkal kapcsolatban, de nem tudja, kinek tehetné ezeket fel? Internetes fórumokon próbál tájékozódni, de elveszett az egymásnak ellentmondó információk tömegében és nem tudja, kinek higgyen?

A koronavírus időszakában sok szülő maradt otthon csecsemőjével és a megválaszolatlan kérdéseivel. A Budapesti Korai Fejlesztő Központ munkatársai, tapasztalt gyermekneurológussal, gyógypedagógusokkal és mozgásterapeutákkal a járványügyi helyzet alatt online formában elvégezhető állaptfelmérési lehetőséget tud Önöknek felajánlani. Ennek során Önökkel közösen szeretnénk feltérképezni, áttekinteni azokat a nehézségeket, amelyeket megfogalmaztak nekünk. Ezt követően, amennyiben igénylik, szakembereink tanácsadás formájában veszik fel Önökkel a kapcsolatot, addig is, amíg a személyes találkozásra lehetőségünk nyílik.

Bővebb információért forduljanak bizalommal hozzánk a titkarsag@korai fejleszto.hu e-mail címen, vagy a jelenleg is működő központi telefonszámon 36-1-363 0270.

 

Forrás:

https://www.facebook.com/bkoraifejleszto/posts/3393941043966708

Copyright © 2024 www.csaladgondozo.hu Minden jog fenntartva